Innlegg

Viser innlegg fra oktober, 2013

Tegninger

Bilde
Da har jeg for første gang på over ett år funnet frem tegnesakene. Jeg duger ikke til noe særlig annet enn å tegne etter det jeg ser, så jeg er ikke noen stor kunstner. Men det er for meg en glede å tegne. Det jeg for det meste tegner er karakterer fra diverse animeserier (en annen nerdete side vet meg he,he). Det er ikke alltid jeg får til disse karakterene helt, men det er noe av det jeg stort sett synes jeg får til. Og det er jo moro når en får til det en prøver på. Første gang jeg begynte å tegne animekarakterer var siste året mitt på ungdomsskolen.  Her er noen tegninger fra da (2004): Denne er fra 2010:                                      Og de nyeste som jeg har tegnet de siste dagene:

Den andre siden av gleden

Forfatter:  Seré Prince Halverson Lydbok Lånt på biblioteket "Ella Beene er ufattelig lykkelig. Hun har en mann som elsker henne og to stebarn som forguder henne. I tre år har barna ikke hatt en annen mor enn henne. Alt er idyll - inntil Joe dør og etterlater henne en forretning som er sterkt forgjeldet og barnas mor Paige dukker opp. Hun vil ha tilbake foreldreretten til barna, og Ella innser at Joe har ikke vært helt åpen om Paige. En rørende fortelling om kjærlighet, hemmeligheter og fortielser, men fremfor alt en tankevekkende historie om at noen ganger må man gi slipp på alt som betyr noe for å beholde det." Jeg har ikke mye å si om denne boken. Ikke fordi det ikke er noe særlig å si om den, men rett og slett fordi jeg ikke riktig finner ordene. Det jeg kan si er at denne boken ble en sterk opplevelse for meg. Det føltes som at hjertet mitt gikk i tusen knas når Joe døde og jeg fikk nesten panikk når den biologiske moren dukket opp. Jeg levde meg helt og holdent inn i de

Paranormalcy

Forfatter: Kiersten White Antall bøker: 3 Lest på nettbrett Språk: Engelsk "Evie’s always thought of herself as a normal teenager, even though she works for the International Paranormal Containment Agency, her ex-boyfriend is a faerie, she’s falling for a shape-shifter, and she’s the only person who can see through paranormals’ glamours. But Evie’s about to realize that she may very well be at the center of a dark faerie prophecy promising destruction to all paranormal creatures." Dette er en triologi som er innenfor den type YA-bøker jeg ikke blir lei av. Likevel har jeg brukt uvanlig langt tid på dette lille prosjektet. Det er ingenting ved historien som har skyld i at det tok så lang tid, jeg har rett og slett ikke hatt ro til å sitte å lese noe særlig. Jeg har nå lest mange YA-bøker der hovedpersonen er ei jente som møter en mystisk kjekk gutt som hun faller hodestups forelsket i. Denne gutten viser seg gjerne å egentlig være en eller annen overnaturlig skapning.